Categorieën
Geen categorie

YEDS

Sinds januari 2020 ben ik onderdeel van de YEDS community! YEDS is opgericht door Annejet Gosselink, veranderkundige en kunstkoppelaar. Wil je er meer over weten? Zie dan hieronder meer info:

Op zoek naar nieuwe oplossingen, antwoorden of invalshoeken voor je ontwikkel-, innovatie- of verandervraagstuk? Yeds koppelt kunstenaars aan vraagstukken in het bedrijfsleven. Je krijgt te maken met een bevlogen team van artistieke geesten en een veranderkundige.

Wees gerust, onze aanpak is heel praktisch en vertrekt altijd vanuit de vraag op de werkvloer. Samen met jou zoeken we naar de ingrediënten om tot antwoorden of vervolgstappen te komen, met nieuwe inzichten en vooruitgang als resultaat. Één manier of oplossing bestaat volgens ons niet; het is een kwestie van kunst. In processen. Tussen de oren. Aan de muur. Yeds brengt kunst je organisatie binnen voor verandering en verruiming van de blik.

Interesse? Neem contact op met oprichter en veranderkundige Annejet Gosselink. Tijdens een wandeling of een kop koffie verkennen we hoe kunst een oplossing biedt voor jouw vraagstuk.

Website http://www.yeds.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *